Планограмите: Ключ към ефективен мърчандайзинг

Планограмите са графични планове, които определят идеалното разположение на продуктите на рафтовете, като целта им е да максимизират продажбите и подобрят клиентското изживяване. Тяхното правилно изпълнение от мърчандайзинг представителите е от съществено значение за успеха на всяка марка.

Movemar предлага иновативни решения за задаване и проследяване на изпълнението на планограмите. Чрез мобилни и уеб приложения, компаниите могат да генерират автоматични отчети от посещенията на търговските представители. Това улеснява управлението на процеса и предоставя точна и навременна информация за позиционирането на продуктите.

Мобилното приложение на Movemar позволява на мърчандайзинг представителите да актуализират информацията в реално време, като попълват анкети и заснемат рафтовете. Тази информация се синхронизира с уеб приложението, което служи като централен контролен център за създаване на анкети, одит форми и анализ на събраните данни. Това осигурява цялостен преглед на пазарната ситуация и представянето на търговските представители.

Една стъпка пред останалите

Позиционирането и представянето на рафта във всеки един обект са от критично значение за всеки продукт

С Movemar ще можете да контролирате процеса по позициониране, представяне и спазване на договорените условия с всеки обект по отделно.

Не малко компании взимат мърчандайзинг решения, базирани на оскъдна информация. Това може да бъде лесно предотвратено с помощта на анализираните данни и отчети, автоматично генерирани от посещенията на вашите представители

Заявете демонстрация

Movemar ще помогне на вашия бранд да бъде една стъпка пред останалите, заявете безплатна демонстрация и вижте как!

Заяви сега